fbpx

In 2018 kreeg ik door een overname de kans om uit vaste dienst te gaan en te gaan freelancen in het marketing- & communicatievak. Na jarenlang hoofdredacteur / content director te zijn geweest voor diverse grote uitgeverijen, merken en tijdschriften, wilde ik deze wereld zelf gaan verkennen. Ik wilde op eigen benen staan en mijn eigen pad kiezen, eigen klanten kiezen en de werkzaamheden doen die ik leuk vond. 


Expertise 
Het eerste jaar deed ik van alles en nog wat, eigenlijk alles wat op mijn pad kwam. Zakelijke teksten schrijven voor brochures, bloggen, brandmanagement, online magazines maken, websiteteksten schrijven, hoofdredactie en eindredactie. Gaandeweg vond ik hierin mijn expertise en kwam ik erachter waarvoor ik de meeste passie voelde.


Zakelijk succes
Dat is mensen helpen; ondernemers helpen in de social media jungle. Veel ondernemers worstelen hiermee wat te doen, hoe dit goed in te zetten als marketingkanaal en hoe hiermee geld te verdienen of nieuwe klanten binnen te halen? Hoe social media creatief in te zetten want hoe zet je een online platform om in een zakelijk succes?


Geur van papier 
Daarnaast heb ik sinds ik klein ben een voorliefde voor tijdschriften. Niet gek dat ik ze inmiddels al bijna 20 jaar maak! De geur van het papier, de kracht van dit marketingmiddel en de uitstraling blijft uniek. Een goed relatiemagazine is een aanwinst voor elke onderneming.


Massabereik
Het is de grote tegenstelling die het voor mij onwijs boeiend en interessant maakt. Het vluchtige en massabereik van social media ten opzichte van de houdbaarheid en niche van een mooi gemaakt relatiemagazine of bedrijfsmagazine.


Compleet gezin 
Ik ben een blij mens! Gezegend met inspirerend werk en met een nog mooier gezin. Dat overigens af en toe voorbij komt op mijn Instagramprofiel mocht je dit leuk vinden. Met mijn dochter Berber, sterrenkind Fedde en zoon James is ons gezin compleet. Hoewel ik graag een groot gezin had gehad was dat helaas niet voorbestemd. 
Alle (harde) lessen die hierin heb geleerd over doorzettingsvermogen, flexibel zijn, dromen najagen, loslaten en wat geluk nu precies is neem ik voor de rest van mijn leven mee.

Liefs Marloes

 

Ps. Mocht je interesse hebben in wat social media voor jouw onderneming kan betekenen of wil je samenwerken? Ga dan snel naar Social Media Aanbod.