fbpx

aanbod

Copywriting (SEO)

Copywriting is een vak apart. Een tekst voor welk medium dan ook moet helder, pakkend en actief zijn. Het is mijn basis geworden na ruim vijftien jaar werken voor diverse media in vele functies.

Van online editor tot aan algemeen hoofdredacteur van verschillende (online) magazines, moet ik inmiddels over de miljoenen woorden hebben opgeschreven of getikt.

Vaak ontbreekt de tijd en kennis om informatie op een goede manier over te dragen. Of dit nou in een blog is (SEO), een tekst voor een brochure, magazine of website (SEO) of misschien heb je een tekst geschreven maar mis je een gedreven eindredacteur.

Storytelling
Daarnaast is storytelling een van mijn specialiteiten en wordt steeds belangrijker om onderscheid te maken tussen jouw merk of bedrijf en de concurrentie. Ik help om het juiste gevoel te communiceren want klanten zijn meer geneigd een product of dienst te kopen als ze er een emotionele connectie mee hebben. Hoe je het verhaal vertelt is dus belangrijk.
Juist in een zakelijke omgeving vergt dat specifieke ervaring, om het publiek en de doelgroep een onderdeel te maken van jouw verhaal. 

 

Ik help je met:

  • Blogteksten (op basis van Google zoekwoordenonderzoek)
  • Interviews
  • Informatieve teksten
  • Website teksten
  • Eindredactie

 

Wil je meer informatie over Copywriting (SEO)?

8 + 8 =