fbpx

wie ben ik

Marloes Wierckx

Wie ben ik en en wat kan ik over mezelf vertellen? Laten we eerst bij mijn zakelijke kant beginnen. Ik werk inmiddels meer dan tien jaar met  alle social media kanalen.  En na een carrière lang in vaste dienst te zijn geweest, wilde ik graag ondernemers hiermee helpen. Want iedereen  heeft wel een Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok of LinkedIn account. Of bijna iedereen dan. Je kunt hiermee miljoenen  mensen bereiken en  daarmee is het een zeer effectief marketingmiddel. Wat het zo leuk maakt, is dat er elke dag wel iets verandert, dus geen dag is hetzelfde. Daarnaast  heb ik een carrière lang tijdschriften gemaakt.

Er kan niks op tegen de geur van een vers gedrukt magazine. En hoe heerlijk is dat moment voor jezelf met een kop koffie aan de keukentafel al bladerend door pagina’s met goede content. Een magazine is nog steeds een een krachtig marketingmiddel en op de juiste manier ingezet kan en mag het niet ontbreken in elke marketingstrategie van grote bedrijven. Ik vind deze combinatie en zelf ondernemer zijn heerlijk. Aan de ene kant de vrijheid hebben om mee te bewegen in het dagelijks veranderende medialandschap. Om mezelf hierin te ontwikkelen om ondernemers op de juiste manier te kunnen helpen. 

Daarnaast ben ik heel gelukkig met mijn gezin. Gezegend met een koningskoppel (zoon en dochter) en nog een sterrenzoon die met bijna 40 weken zwangerschap heel plotseling is overleden. Voor mij heeft de wereld daarna een tijdje stilgestaan ondanks dat we in die periode gingen verhuizen en ik ook nog begon aan een nieuwe leidinggevende functie. Ondanks het verlies van een kind heeft het mij heel veel gebracht. Mijn kracht, creativiteit en doorzettingsvermogen is meer dan verdubbeld. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat er nu in mijn leven is en haal het meeste plezier uit alle mooie vriendschappen die ik heb en zelfs in die periode zijn ontstaan. Het leven kan in een keer voorbij zijn, dus als je iets wilt, begin er vandaag mee! 

“Succes voor de klant betekent succes voor mij”

– Marloes Wierckx –